Suche

Comunicat de presă #Business/Economic
Distribuie comunicatul de presă

Noua gamă de produse Bosch: Scule de mână de înaltă calitate pentru bricolaj

Pentru toate treburile esențiale din casă și din jurul casei

  • Performanță durabilă datorită materialelor de înaltă calitate și fabricației de precizie
  • Scule ușor de manipulat și ergonomice, pentru utilizarea controlată și confortabilă
  • Scule pentru diferite domenii de utilizare disponibile individual sau în seturi

De la ciocane și șurubelnițe până la clești pentru pompe de apă: în calitate de partener competent pentru casă și grădină, Bosch va acoperi și mai multe utilizări în viitor. Acum gama oferită de companie pe piața din România este completată de peste 20 de scule de mână noi, oferind utilizatorilor o selecție completă de scule esențiale pentru bricolaj, pe lângă o gamă completă de scule electrice. Iar Bosch extinde continuu acest segment.

Scule fabricate cu precizie din materiale de înaltă calitate

Noile scule de mână se disting prin construcția solidă și durabilitate. Tratamentul de înaltă calitate al suprafeței le face deosebit de rezistente la coroziune. În plus, materialele robuste asigură o funcționare optimă. Șurubelnițele, de exemplu, sunt fabricate din oțel rezistent S2 pentru a permite rotația stabilă. Toate sculele au culorile tipice Bosch DIY, verde și negru, și pot fi utilizate în mod intuitiv, astfel încât să poată fi efectuate rapid și ușor setările precum blocarea și poziționarea.

Ușor de ținut și cu utilizare intuitivă

Ergonomia și caracteristicile tactile sunt importante pentru o utilizare confortabilă, controlată și sigură: aceste aspecte pot fi văzute și simțite la noile scule de mână. Cleștii combinați, cleștii cu vârf lung și cleștii cu tăietură laterală,

de exemplu, au un contur intern patentat, ceea ce face ca sculele să poată fi ținute în mod confortabil și să asigure un control precis al prinderii. Mânerul ciocanului de lăcătușerie are un nucleu din fibră de sticlă, care permite lovirea cu precizie, cu mai puține vibrații. Multe dintre scule au funcții pentru a fi utilizate cu ușurință. Cleștii pentru pompele de apă pot fi reglați cu ușurință în 26 de setări, cu ajutorul unui buton. Cuțitul pliabil se deschide rapid prin simpla apăsare a unui buton, permite înlocuirea rapidă și sigură a lamei și are spațiu în mâner pentru două lame de rezervă. Nivela cu bulă de aer este disponibilă în două lungimi și are o canelură în V la partea inferioară pentru a permite o utilizare convenabilă pe bare și obiecte rotunjite. Șurubelnițele au un vârf magnetic pentru a ajuta la ridicarea șuruburilor și pentru a facilita susținerea la rotirea șurubului. Codarea prin culoare de la capătul mânerului facilitează selectarea șurubelniței potrivite. Șurubelnița cu clichet este echipată cu un compartiment pentru capete pop-up, cu douăsprezece capete codate prin culoare în interiorul mânerului pentru un plus de confort.

În prezent, există disponibilitate de scule de mână. Sculele sunt oferite individual și ca seturi de șurubelnițe, clești, chei combinate cu clichet, chei tubulare și chei hexagonale. Sunt disponibile, de asemenea, seturi mixte de scule pentru diferite domenii de utilizare. Alte scule de mână suplimentare urmează să fie disponibile în lunile următoare.

Robert Bosch Power Tools GmbH, o divizie a Grupului Bosch, este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de scule electrice, unelte de grădină, accesorii pentru scule electrice și instrumente de măsurare. În 2022, cei aproximativ 20.000 de angajați ai săi au generat vânzări de 5,9 miliarde de euro, dintre care aproximativ 90 de procente în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch și Dremel, divizia promovează apropierea de clienți și progresul de excepție în inginerie. Principalii factori de succes sunt puterea inovatoare și ritmul de inovare. În 2023, divizia Scule electrice Bosch va lansa din nou pe piață peste 100 de produse noi în cele patru segmente de activitate: scule electrice, unelte de grădină, accesorii și tehnica măsurării.

Grupul Bosch este prezent de 29 de ani în România și are aproximativ 9.830 de angajați în șase entități. În 2022, Bosch a generat vânzări consolidate în valoare de 512 milioane de euro pe piața din România. Valoarea totală netă a vânzărilor, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către afiliați, a ajuns la 2,1 miliarde de euro. Pe lângă centrele sale de cercetare și dezvoltare din Cluj și București și fabricile din domeniul Soluțiilor de mobilitate din Cluj și Blaj, Bosch mai operează o unitate de producție din domeniul Tehnologiei industriale, tot la Blaj, precum și un centru pentru soluții de externalizare a proceselor de afaceri, la Timișoara. În București, Bosch administrează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor de activitate Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie. În plus, tot în capitala României se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piața aparatelor electrocasnice.

Informații suplimentare sunt disponibile online la www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Acesta are aproximativ 421.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2022). Compania a generat vânzări de 88,2 miliarde de euro în 2022. Operațiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcţii şi energie. În calitate de lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, Industry 4.0 și mobilitate conectată. Bosch urmărește viziunea unei mobilități sustenabile, sigure și incitante. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată, prin intermediul produselor și soluțiilor care fie conțin inteligență artificială (IA), fie au fost dezvoltate sau fabricate cu ajutorul acesteia. Bosch îmbunătățește calitatea vieții la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare care generează entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viață”. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și cele aproximativ 470 de filiale și companii regionale din peste 60 de țări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie, inginerie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Cu cele peste 400 de locații din întreaga lume, Grupul Bosch a atins neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon din primul trimestru al anului 2020. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. În cele 136 locaţii din lume, Bosch are aproape 85.5000 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, precum și aproximativ 44.000 de ingineri software.

Informații suplimentare sunt disponibile online la www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPress

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 402.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2017). Compania a generat vânzări de peste 78,1 miliarde de euro în 2017. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industrie conectată. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 64.500 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 125 locaţii din lume.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.iot.bosch.com,

www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse.

Descarcă comunicatul de presă

Caută cuvânt cheie