Suche

Comunicat de presă #Echipamente şi Piese auto
Distribuie comunicatul de presă

Prevenirea fiabilă a cavitației. Noile supape de contrabalansare oferite de Rexroth pentru funcționarea eficientă și stabilă a acționărilor de trolii și de capete rotative

Miruna Andriesei

Miruna Andriesei >

X

Cele două supape noi de contrabalansare pentru montare directă pe motoarele Rexroth cu pistoane axiale contribuie semnificativ la creșterea eficienței o dată cu reducerea sarcinilor și la stabilizarea vitezei acționărilor cu cap rotativ. Noile supape completează portofoliului existent de produse pentru utilizarea în motoare mai mari cu debite mai crescute. Comanda integrată în capac reduce timpul și costurile necesare pentru punerea în funcțiune.

Supapele de contrabalansare reduc riscurile de supra-viteză și cavitație la motoarele cu pistoane axiale în circuite deschise. Acestea pot să apară dacă viteza motorului este mai mare decât ar trebui să fie pentru debitul dat în timpul frânării sau al procesului de reducere a sarcinii motorului. După aceea, supapele de contrabalansare cu acțiune simplă sau dublă limitează returul lichidului hidraulic până când viteza de rotație și debitul de admisie se potrivesc din nou. Bobinele cu închidere rapidă asigură această funcție, chiar și în cazul căderilor bruște de presiune. În plus, supapele integrate de reținere a ridicării de presiune ajută la prevenirea cavitației în perioadele de tranziție. Cursa lungă a pistonului cu profil optim al secțiunii transversale asigură stabilitate înaltă. Presiunile reduse de deschidere care pot fi atinse cresc eficiența la coborâre. Capacul de comandă permite acumularea variabilă a amortizării și simplifică ajustarea la fiecare aplicație. Acest lucru reduce costurile de punere în funcțiune și durata de reglare la locul de utilizare. În plus, comanda funcționează independent de temperaturi și cu stabilitate crescută.

Producătorii pot combina noile supape cu diferite motoare cu pistoane axiale variabile și constante oferite de Rexroth. Bosch Rexroth poate furniza motoarele direct cu supapele de contrabalansare adecvate, la cerere. Mulțumită conectivității versatile, pot fi optim introduse în spațiile de instalare existente. La o dimensiune a cadrului de 32, pot oferi opțional patru porturi de funcționare și pot crește flexibilitatea pentru tubulatură. Supapele de contrabalansare BVE și BVD de dimensiunile 25 și 32 sunt concepute pentru o presiune nominală de 350 bari și o presiune maximă de 400 sau 420 bari la un debit maxim de până la 650 l/min. Ratele reduse de căderi de presiune cresc eficiența și îmbunătățesc eficiența energetică a acționărilor de troliu și capăt rotativ. *Cifra de afaceri declarată pentru anul 2014 nu include fostele întreprinderi comune BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH (acum BSH Hausgeräte GmbH) și ZF Lenksysteme GmbH (acum Robert Bosch Automotive Steering GmbH), care au fost preluate complet de atunci.

Persoană de contact pentru jurnalişti:

Miruna Palaghian

Telefon: (021) 4057529

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2019, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 436 milioane de euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 miliarde de euro. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 400.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2019). Compania a generat vânzări de 77,7 miliarde de euro în 2019. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, Industrie 4.0 și mobilitate conectată. Bosch urmărește o viziunea unei mobilitățisustenabile și sigure. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată, prin intermediul produselor și soluțiilor care ori conțin inteligență artificială (IA), ori au fost dezvoltate sau fabricate cu ajutorul ei. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 72.600 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 126 locaţii din lume, precum și aproximativ 30.000 de ingineri software.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.iot.bosch.com,

www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse.

Descarcă comunicatul de presă

Caută cuvânt cheie