Suche

Comunicat de presă #Business/Economic
Distribuie comunicatul de presă

IFA 2020: înainte, către lumea conectată de mâine

Produse Bosch pentru un stil de viață modern

  • Obiectivul Bosch: susținerea completă a gospodăriilor și facilitarea vieții cu ajutorul „Tehnicii pentru o viață”.
  • Punctele de atracție Bosch de la târgul IFA: produse conectate care sporesc calitatea vieții și conservă resursele.
  • Trăiește #LikeABosch: lansarea campaniei internaționale de electrocasnice Bosch.

Stuttgart, Germania - Noul normal începe acasă: pentru mulți oameni, pandemia de coronavirus a însemnat readucerea în prim plan a caselor, familiilor și sănătății lor. La târgul IFA 2020, care a avut loc între 3 și 5 septembrie, Bosch a prezentat produse care îi ajută pe oameni să își modeleze viața de zi cu zi într-un mod mai atent, mai relaxat, mai sănătos și mai durabil. Oferind „Tehnică pentru o viață”, Bosch facilitează viața de acasă a oamenilor - o ușurare binevenită pentru mulți, într-o lume dominată de pandemia de coronavirus. La IFA 2020, Robert Bosch Hausgeräte și Bosch Smart Home au prezentat cele mai noi soluții pentru casa inteligentă. Conectivitatea inteligentă poate face viața mai sigură și mai confortabilă, ajutând în același timp oamenii să aibă un stil de viață mai atent.

Cookit - a găti într-o comunitate

Mulți oameni consideră că mâncarea are cel mai bun gust atunci când este proaspătă și preparată acasă. Folosind Bosch Cookit, își pot pregăti mâncărurile preferate rapid și eficient. Cele trei profiluri de gătit oferă oricui posibilitatea de a găti mâncarea pe care o dorește folosind abilitățile pe care le are. Datorită aplicației Home Connect și a comunității Cookit, bucătarii amatori sunt bine conectați, mereu la zi cu noile informații și au acces la idei și rețete și mai pline de inspirație. Din septembrie, o platformă specializată - www.simply-yummy.de - va oferi o gamă largă de rețete. Și, în calitate de prim partener Cookit, Kitchen Stories se va adăuga la magazinul de idei de feluri de mâncare. Cookit deschide o lume a mâncărurilor variate și gustoase.

SmartGrow Life - prima oară guști „din priviri”

SmartGrow Life este sistemul inovator de grădinărit în interior, pentru cultivarea acasă a ierburilor, a verdețurilor și chiar și a roșiilor. Datorită tehnologiei sale brevetate de iluminat și irigat, utilizatorii pot cultiva plante sănătoase și aromatice care conțin de patru ori mai multe vitamine decât ierburile și produsele disponibile la supermarket - și pot face acest lucru pe tot parcursul anului. Pe lângă faptul că furnizează verdețuri proaspete, SmartGrow Life este și o completare atrăgătoare pentru orice blat sau masă de bucătărie și poate fi montat chiar pe perete. Urmând principiul durabilității, toate materialele utilizate pentru acest dispozitiv, accesoriile și ambalajele pot fi refolosite, reprocesate sau reciclate.

Mașina de spălat vase PerfectDry - și o aplicație pentru spălarea vaselor

Cu ajutorul Home Connect, mașinile de spălat vase PerfectDry pot fi acum controlate și operate de la distanță folosind o aplicație. Mai mult, utilizatorii pot salva programele și setările utilizate frecvent și le pot activa fie prin intermediul aplicației, fie direct pe mașină. Utilizarea funcției „silențios la cerere” reduce nivelul de zgomot al mașinii deja silențioase la un nivel minim pentru o perioadă de 30 de minute. Aveți mâinile ocupate? Nicio problemă! Cele mai recente mașini de spălat vase PerfectDry sunt echipate cu o funcție de recunoaștere a vocii, ceea ce înseamnă că pot fi controlate și cu ajutorul comenzilor vocale împreună cu Home Connect, Alexa sau Google Home, de exemplu.

Eficacitate și eficiență energetică - acestea sunt caracteristicile distinctive ale noilor mașini de spălat vase. Acestea au un al treilea suport suplimentar, care oferă cu 25 de procente mai mult spațiu pentru vase. În plus, Bosch a creat „zona extra-curată”, situată în partea din față a suportului superior: trei duze rotative pulverizează continuu vasele cu apă, îndepărtând fără efort chiar și resturile de alimente întărite. După spălare vine uscarea - și PerfectDry se ridică la înălțimea numelui său. Este pusă la lucru experiența de mulți ani a companiei Bosch în uscarea cu zeolit, care absoarbe umezeala și degajă căldură. Nu numai că procesul este extrem de eficace: este și eficient din punct de vedere energetic.

Remarcabil de discrete: hote care atrag toate privirile în bucătărie

Bosch dezvăluie o nouă completare a liniei de produse cu accent negru carbon: o nouă hotă din sticlă care poate fi o senzație vizuală sau poate fi ascunsă complet. Cum funcționează? Atunci când hota nu este necesară, aceasta poate fi coborâtă în suprafața de lucru prin simpla apăsare a unui buton. Poate fi folosită și în mod deliberat ca un punct de atracție, atunci când placa din sticlă este iluminată de dedesubt cu ajutorul unui modul LED. Utilizatorii pot alege culoarea luminii și o pot regla prin intermediul aplicației Home Connect. Un alt avantaj este senzorul de calitate a aerului PerfectAir. Acesta detectează în mod independent când și la ce intensitate trebuie aspirați vaporii de la gătit și se autoreglează în mod automat. Utilizatorii care dețin un difuzor inteligent pot valorifica această conectivitate de ultimă generație pentru a-și seta propria voce drept controler al hotei.

O casă fără daune cauzate de apă datorită detectorului de apă

Remedierea daunelor cauzate de apă poate fi enervantă și costisitoare. Detectorul de apă Bosch Smart Home raportează în mod fiabil eventualele scurgeri, contribuind astfel la evitarea pagubelor care ar putea fi provocate. Poate fi amplasat convenabil în apropierea locurilor care prezintă acest risc. Scurgerile de apă trec adesea neobservate, mai ales atunci când nu este nimeni acasă. Aplicația îi avertizează pe utilizatori prin notificări push și printr-un flux video live de la camerele Bosch Smart Home integrate, chiar și atunci când aceștia sunt plecați. Acest lucru le permite să reacționeze rapid în caz de urgență - dispozitivele electronice pot fi, de asemenea, oprite automat pentru a preveni daune materiale mai mari.

Cu Ledvance, doar hoții sunt lăsați să bâjbâie în întuneric

Ledvance este noul partener Bosch pentru soluții inteligente de iluminat. Luminile Ledvance pot fi integrate simplu și convenabil în sistem utilizând controlerul Bosch Smart Home existent - aceasta eliberează o priză, deoarece utilizatorii nu trebuie să achiziționeze o punte de conectare separată. Începând din această toamnă, Bosch și Ledvance vor facilita trecerea la soluții inteligente de iluminat oferind seturi de pornire care acoperă simplu și ușor toate scenariile de protecție împotriva pătrunderii prin efracție sau a incendiilor, făcând căminele oamenilor nu doar mai atrăgătore, ci și mai sigure.

Hei Siri, Bosch Smart Home oferă acum compatibilitate cu Apple HomeKit

Clienții caselor inteligente se așteaptă la un design ușor de utilizat și la un control inter-tehnologic al dispozitivelor conectate realizate de diferiți producători. Bosch Smart Home și Apple HomeKit își unesc acum forțele pentru a crea o experiență personalizată pentru utilizator. Integrarea Bosch Smart Home în Apple HomeKit oferă utilizatorilor Apple și mai multe opțiuni de control și funcții pentru casa lor inteligentă - indiferent dacă își folosesc iPhone-ul, iPad-ul sau ceasul Apple.

Trăiește #LikeABosch – trăind viața de zi cu zi cu Bosch

Anul acesta, Robert Bosch Hausgeräte lansează o nouă campanie de brand în Germania: Trăiește #LikeABosch. Aceasta va fi o campanie de anvergură mondială în universul aparaturii electrocasnice. Obiectivul campaniei este de a demonstra modul în care Bosch adaugă mereu o nouă valoare semnificativă vieții oamenilor prin intermediul aparatelor de uz casnic, concentrându-se în mod constant pe cerințele consumatorilor. Printre subiectele prezentate în videoclipurile campaniei sunt „stil de viață sănătos și igienă” și „durabilitate”. Ce înseamnă să trăiești #LikeABosch? Înseamnă să trăiești viața de zi cu zi într-un mod mai atent, mai relaxat, mai sănătos și mai durabil. Robert Bosch Hausgeräte a prezentat campania Trăiește #LikeABosch la Conferința de presă globală IFA, la www.bosch-home.com și ca parte a unei platforme digitale pentru distribuitori, în cadrul căreia YouTuberița Sally va prezenta videoclipuri despre cum să „gătești #LikeABosch”, să „speli vasele #LikeABosch” și să „speli rufe #LikeABosch”.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2019, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 436 milioane de euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 miliarde de euro. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 400.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2019). Compania a generat vânzări de 77,7 miliarde de euro în 2019. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, Industrie 4.0 și mobilitate conectată. Bosch urmărește o viziunea unei mobilitățisustenabile și sigure. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată, prin intermediul produselor și soluțiilor care ori conțin inteligență artificială (IA), ori au fost dezvoltate sau fabricate cu ajutorul ei. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 72.600 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 126 locaţii din lume, precum și aproximativ 30.000 de ingineri software.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.iot.bosch.com,

www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse.

Descarcă comunicatul de presă

Caută cuvânt cheie